Post by parrepalchaekirk on Mar 7, 2022 11:47:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gymnastics Superstar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gymnastics Superstar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palju kalliskive häkkida ▞▞▞
▞▞▞ Gymnastics Superstar 2022 version ▞▞▞
See on hea mäng, kuid ma saan end taastada. Peame neile raha andma ja peale selle on palju reklaame, see on hea, palun parandage vead ja probleemid 😐🤷
Reklaame ja lukke võiks vähem olla aga muidu hea mäng
Mul oli lõbus seda mängida! Nautige seda, kui saate tüdrukuga erinevaid asju teha. Saate talle meikida ja ilusad riided panna.
Armastan seda! Olen endine võimleja. Ma lihtsalt soovin, et reklaame poleks nii palju. Või peate kulutama $ $ $. Ma ei taha alati $ kulutada, sest see ei muuda mängu ausaks...
Noh, see meeldib mulle, kuid on üks probleem, et täismäng on kallis, ma elan Keenias ja isegi sellise raha olemasolu on ime, et ma palun teil eemaldada rakenduse ost või muul viisil. desinstallin 😠😡😤
Ma armastan seda mängu, see on ülilahe ja ma armastan võimlemist. Ma arvan, et ühel päeval hakkan iluvõimlejaks, aga üks asi on temal, kus on liiga palju reklaame ja pool mängust, mida sa pead ostma ja ma arvan, et see meeldib mulle inimestele, kes ostke see ja vaadake seda, ma arvan, et teile meeldib see, kuid mitte liiga palju.
Ok, vaata, see on hämmastav mäng, kuid põhjus, miks selle 3 tärni on 1. Paljudele reklaamidele 2. Mulle meeldib, et pead proovima teistsugust asja, et saada staare isegi võistlusele 3. Mulle ei meeldi, kuidas sa pead tegema vippi kolimise (või vaatamise reklaame) või kauplusega, ma pole eriti rahul
Vaata ok,. Aga rohkem asju voiks lahti olla
See mäng on nii halb. Ma pole seda tükk aega mänginud, kuna see on nii halb. Alati, kui ma mängisin, oli see nii kohutav ja enamik inimesi, kes on 3-aastased, on sellest mängust huvitatud ja selle installimiseks peavad nad paluma oma vanematel see installida, sest see on mõeldud 12-aastastele. Ilmselt tahaksin, et see mäng inspireeriks 3-aastast nagu iluvõimlemine nagu 12 aastastele, ma arvan, et mõne aja pärast oleks igav.
Mulle meeldib seda mängu mängida, kuid mõnikord, kui see ütleb, et saan midagi, kui vaatan videot, siis ma vaatan seda, aga see paneb selle lukku!😡😠👿
Crazy Kick! Arcade clk
See on suurepärane mäng, kuid ma andsin sellele 3 tärni, sest reklaamid on naeruväärsed, nad lihtsalt ei kao kuhugi 🙄😁
See mäng on hea, kuid avage rohkem riideid ja lahendage laadimisprobleem. bc. Olen seda mängu mitu korda mänginud, kuid ühel päeval, kui ma tahan sellesse siseneda, ilmub laadimise hüpikaken, nii et ootasin, ootasin 3 tundi, ikka öeldes: laadimine, palun parandage see .... .....thx ja als to much ads Aga tjis mängud aitavad mul ka päriselus harjutada.😀😊
Gymnastics Superstar பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் uuq
See pole tegelikult midagi võimlemise sarnast. Sa ei kanna esinemiseks seelikut, esinemiseks retuuse ja ei vali oma asju, mida kanda. Ma tean, et see ei peaks olema ülirealistlik. Ma lihtsalt ütlen.
See on üldiselt hea, kuid peate ostma palju asju. Siin on mõned näited, mida peate spaa ja haigla eest maksma ning on olemas learatartsid, mida peate ostma ning meiki ja jänese stiile ning see pole lõbus, sest kui teil pole raha, ei saa te täit kogemust. Sellepärast annan sellele kolme.
See tõrkub alati ja see on AEGlane! Nii et palun parandage see ja see on väga lõbus mäng!😀 Ja reklaame on liiga palju!!! Ma ei saa sellega rohkem hakkama, nii et tehke teisi mänge!
See mäng on nii äge.Ma soovitan seda mängu mängida.
Gymnastics Superstar பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் uuq
See on tore mäng, kuid ainuke põhjus, miks ma seda kolmega mängin, sest enamik asju on lukus ja siis läheb mäng igavaks. Parim on ka see, et sellel mängul pole reklaame, nagu on reklaame, kuid väga vähe
Nii loll mäng ........ kuna sellel on palju reklaame ja iga 10 sekundi järel lisandub 1 ja peaasi, et ma ei saa rakendust avada vahepeal.... näiteks kui ma mängin ja järsku rakendus lakkab töötamast ja rakendus sulgub automaatselt ja siis ma ei saa rakendust avada, nii et palun parandage need probleemid... aga nüüd ma desinstallin selle rakenduse😠😠😡😡Olen väga pettunud...😧😧
See on hea mäng, kuid mitte kõik asjad pole tasuta. Eriti häid ma olen liiga noor, nii et ma ei saa neid osta
Liiga palju on mittevajalikke reklaame
Superestrela da Ginástica RPG jpbo
Superestrela da Ginástica RPG jpbo
mäng oli hea, aga iga minut hüppasid juurde ja see muutus tüütuks ja kõige eest tuli maksta
Esimesel päeval, kui seda mängu nägin, meeldis see mulle, kuid aja jooksul oli mul sellest kõrini, et sa ei saa midagi osta ja see ajab mind haigeks. Sa ei saa midagi osta, see on liiga kallis. Ma ei mängi seda mängu kunagi enne, kui sa seda muudad.😠😠😠.
Ausalt, see on tõesti hea. Kuid tavaliselt on iga kord, kui keskusest välja tulen, reklaame, kuid üldiselt on see päris hea!
Oomaikaad
Ma soovin, et asjad oleksid tasuta ja mõnikord saaksite reklaami vaadata, kuid kui see ei lase teil reklaami vaadata, peate maksma ja
See on parim mäng lastele ja peredele, kuid üks asi tarvikute ostmisel ei ole lõbus, sest te ei saa kaua vaadata.
See mäng sobib ideaalselt minu lastele, kes käivad balletiklassis ja teavad, mida teha, see on nii hämmastav
See on normaalne ja peletab igavust aga siin võiks olla rohkem asju lahti.
Suurepärane mäng meeldib riietuda inimestele, kes soovivad, et oleks võimalus omada meeskonda ja nendega väljas käia, on mõni asi nagu see teine tark tõesti hea mäng mitte raha kerjus nagu teised.😀🏆
See mäng on päris lõbus, kuid seal on palju lisandeid. See muutub lihtsalt igavaks pärast seda, kui peate jätkama lisade vaatamist. See on lõbus, kuid viis paljudele lisadele! Palun parandage see poisid! Aitäh! 😀
Do, re, mi, fa, sol, la, si, do
Pole üldse lõbus. Ilma reklaamideta saate vaevalt midagi omal valikul teha. Ärge laadige alla, kui ma oleksin teie. 😡😤😠