(Android/iOS) Rosetta Stone: Learn, Practice \u0026 Speak Languages vara više kristala
Mar 7, 2022 12:00:10 GMT
Post by parrepalchaekirk on Mar 7, 2022 12:00:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rosetta Stone: Learn, Practice \u0026 Speak Languages ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rosetta Stone: Learn, Practice \u0026 Speak Languages IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara više kristala ▞▞▞
▞▞▞ Rosetta Stone: Learn, Practice \u0026 Speak Languages 2022 version ▞▞▞
Košta puno novca da prepoznavanje govora uopće ne radi.
Još uvijek imam problema s prijavom. Ni aplikacija ni web-mjesto (Chrome, a također i Firefox) neće me pustiti na moje lekcije. Osjećam da sam potrošio novac ovdje! Deinstalirao sam i ponovno instalirao aplikaciju. Prilikom korištenja web stranice izbrisao sam sve podatke i kolačiće iz Chromea. Još uvijek ništa. Poruka koju dobijem je da prijava nije uspjela. ZAŠTO?
iako je dobar, baca vas u jezik s jednostavnim rečenicama umjesto da naučite pojedine riječi jednu po jednu i što one znače. izazovno je, ali hvataš se. također nećete dobiti upit s abecedom jezika ako govorite onaj koji nije engleskim slovima, tako da se jednostavno morate potruditi, iako postoji gumb za prevođenje.
Način na koji aplikacija radi je ako imate osnovno razumijevanje jezika. Za mene koji pokušavam naučiti korejski kaže riječ i tjera vas da pogodite sliku ili će vas natjerati da ponovite riječ ili frazu i neće dati značenje. Također kada se prijavite ne govore vam o automatskoj obnovi pa je to skupo iznenađenje.
Mrzim tvoju aplikaciju!!! Stalno mi govori NIJE DOVOLJNO MJESTA!!!! Imam jedanaest posto prostora!! Koliko mi prostora treba?! 100%!!! Jer nema više mjesta!!
Registriranje govora ne postoji, ako koristite više od jednog uređaja, odjavljuje vas i zahtijeva ponovnu prijavu svaki put kada ga koristite...
Ne znam kako to ocijeniti jer mi je dao samo 5 lekcija u besplatnoj verziji 🤷🏾 izgleda dobro
Za hindski je to izvrstan način razvoja osnovnih vještina. Sučelje je vrlo jednostavno za korištenje. Malo više početnog fokusa na abecedu bilo bi poboljšanje. Ali ipak, jako zadovoljan!
Naučio sam puno u tako kratkom vremenu. Vrlo dobra aplikacija za učenje stranog jezika. Nadam se da će nastaviti ispunjavati moja očekivanja.
Ne razumijem vježbu izgovora, aplikacija izgovara riječ i automatski prelazi na sljedeću i ne dopušta mi da govorim, a zatim kaže da nisam napravio vježbu. Nigdje nema objašnjenja što učiniti. Žarulja je beskorisna i samo kaže 'dovrši vježbu".. duh?? Kako da to učinim??
Nema norveški pa sam odmah uklonio aplikaciju. Potreban je širi izbor jezika.
Zaista uživam u aplikaciji. Odložio sam ga otprilike godinu dana i bio sam iznenađen koliko sam zadržao.
Osjećam da slike lako osvajaju ono što bih trebao razumjeti, a da mi se ne govori na svom materinjem jeziku. I lako je resetirati starije jedinice ako ste napravili pauzu i trebate osvježenje. Također volim što mogu odabrati više jezika samo jednom kupnjom. Trenutno studiram latinoamerički španjolski tako da mogu zaprositi svoju djevojku pred njezinom obitelji -- hvala što ste omogućili ovaj san!
Jako lijepi momci
Sjajno je naučiti četiri aktivnosti jezika koristeći isključivo sam jezik i vizualne elemente. Rosetta Stone čak objašnjava gramatiku na isti način. Osvježavajući pristup učenju jezika.
To je sjajan sustav učenja koji je jednostavan za korištenje. Međutim, prepoznavanje glasa i dalje ima problema, posebno za japanske. Nisam još probao druge jezike. Stalno imam problema bez obzira koji uređaj koristim svoj MacBook ili telefon. Nakon nekog vremena mikrofon će jednostavno prestati raditi.
Tek počinjem, volite ponavljanje. Ne čujući zapravo razliku između večere riječi. Nadam se da će biti bolje, ne krivim aplikaciju, krivim francuski jezik! Lol
Da nije krenulo tako sporo, dao bih mu 5 zvjezdica. Obično imam nekoliko minuta tu i tamo, ali nikad ne mogu koristiti aplikaciju jer sam već zauzet drugim stvarima dok je spremna za korištenje.
Upravo sam iskoristio uber bodove za 1-mjesečnu besplatnu propusnicu za korištenje ove aplikacije i jako mi je žao zbog činjenice da sam želio naučiti bolje govoriti češki jezik, ali očito Rosetta stone ne uči taj jezik i stvarno trebao bi. Jako sam razočaran i volio bih da mogu vratiti svoje uber bodove. Žao mi je, ali 25 jezika nije dovoljno. Trebali bi dodati više jezika čak i ako to nije popularan jezik koji se govori u SAD-u, ipak bi trebali dodati još. Deinstaliranje odmah!
Cool
Odlična aplikacija
Aplikacija do sada korištena nekoliko tjedana. Sa strane: Nastava je dobro organizirana. Dobro je moći raditi vježbe izgovora. Metoda koja se koristi za učenje novih riječi je prilično dobra. S druge strane: ne smatram da prepoznavanje glasa radi baš dobro, zadovoljan je što god kažete. Aplikacija ponekad zaboravi na vaš napredak i morate ponavljati lekcije. Konačno, nemati apsolutno nikakvo objašnjenje o gramatici i u potpunosti se oslanjati na nagađanje rizik je da se pogriješite.
Rosetta Stone: Learn, Practice & Speak Languages Образование zyms
Moja jedina nevolja je što je gumb za reprodukciju, tako da možete pregledati zvuk prije nego što odaberete, premalen. U većini slučajeva kada pokušam reproducirati audiozapis za rečenicu, on ga pokušava odabrati umjesto samo reproduciranja zvuka. Dakle, kažnjeni ste jer ste odabrali pogrešan odgovor kada ste stvarno samo htjeli čuti isječak prije nego što donesete odluku. To bi se lako moglo riješiti povećanjem hitboxa za 'play audio', poput pola trake za one od nas s debelim prstima.
Sausage Wars.io Аркади tgrd
Doista je dobro za izgovaranje i učenje jezika, ali vas ne dovodi u stvarnu životnu situaciju poput razgovora
jako korisno
Stalno se ruši i ne mogu se prijaviti Pokušao ponovno instalirati i bez uspjeha.
Good Rosetta stone Jako mi se sviđa ova aplikacija
Apsolutno volim ovu aplikaciju da je tako lako naučiti nekoliko riječi u samo nekoliko minuta u ovoj aplikaciji! Jedini razlog zašto sam mu dao samo 4 je zato što imaš samo 3 lekcije dnevno, ali nije tako loše
Rosetta Stone: Learn, Practice & Speak Languages શિક્ષણ cok
Molim vas ne bacajte novac uzalud. Sve je to hype i nije bolje od duolinga. Imaju ideju da odrasli uče kao bebe, ali na kraju se upustite u igru pogađanja o nekim pitanjima. Ne prihvaćaju dobro povratne informacije i samo brane ideju učenja poput bebe. Iako nisu dokaz da bi beba mogla steći znanje jezika koristeći ovu metodu. Nastavit ću s tim jer sam kupio, ali svojim prijateljima govorim da ne kupuju
Čini se da prepoznavanje glasa funkcionira dobro, ali kada samo dodirnete sliku na temelju onoga što aplikacija govori, doslovno nagađate dok ne odaberete pravu sliku bez objašnjenja ili bilo čega. Ne vidim kako si mogao naučiti na taj način.
Jako lako i zanimljivo
Rosetta Stone: Learn, Practice & Speak Languages Læring xdl
Zabavno je gledati slike. Vrlo su pozitivni. Jednostavan je, ali zabavan.
Rosetta Stone me neće prestati pozivati na recenziju, pa postavljam ovu recenziju na sredini puta da me ostave na miru da učim na miru. Nedavno sam pokrenuo Rosetta Stone i prerano da bih dao stručnu recenziju. Gnjaviti me tako rano i tako često je nepristojno. Pa, htjeli ste recenziju i sada ste je dobili. Bravo Rosetta Stone! [sa sarkazmom]
Rosetta Stone: Learn, Practice & Speak Languages Vzdelávanie jiok
Do sada (preuzeta aplikacija prije 20 minuta) ono što sam primijetio je da su neke od slika teško vidljive. Ali ja samo nagađam na njih. Ne postoje upute ni za jedno od pitanja. Ali na sva je pitanja lako shvatiti kako odgovoriti. Mislim da je ovo prilično dobra aplikacija za besplatnu verziju.
Tek počinje. Zasada je dobro! Jedinstveni format.. za razliku od mnogih drugih; stvarno je uredan i učinkovit!
Aplikacija Odlican
Stvarno dobro iskustvo učenja pri korištenju aplikacije na mom iPadu. Nedavno sam prešao na Samsung Galaxy Tab S7 Plus i sada aplikaciji nedostaje tipka 'Home', tako da ne mogu vidjeti svoj tjedni napredak i nemam pristup svom planu učenja. Čudno je da se gumb 'Home' nakratko pojavi prilikom otvaranja aplikacije, ali onda nestane. Radi dobro na mom Samsung telefonu, ali taj zaslon je premali. Molimo pomozite da ovo popravite. Inače odlična aplikacija za učenje jezika!
Prvotno sam platio preuzimanje desktop verzije. Bio sam na planu plaćanja, a zbog stvarnih životnih okolnosti nisam platio u cijelosti. Sada je to nestalo, ne mogu koristiti svoju e-poštu za prijavu i poništavanje lozinke ne radi. Također ne želim platiti 40 funti unaprijed. Radije bih mjesečnu naknadu. Inače se aplikacija čini dobrom.
Sviđa mi se ova aplikacija osim veličine fonta i elementa na Chromebooku
Odlicno zabavno svaki cas
Dobar koncept, intuitivna izvedba. Ima potencijal. Nedostaci: -Nedostaje dubina. Vrlo usporen tempo. Jednomjesečni tečaj ili podcast može vas naučiti mnogo više od cijele aplikacije. -Animacije oduzimaju previše vremena, do točke u kojoj je animacija od 30 sekundi za jedan klik. To znači da je od 30-minutne sesije možda samo 5 minuta stvarni sadržaj.
Ponavlja se i potpuno nepouzdan za učenje novog jezika. Pokušavam naučiti španjolski već skoro godinu dana i nisam ništa bliže razumijevanju ili govoru nego kad sam počeo. Pokušao sam na nekoliko drugih jezika, ali su svi rezultati isti. Nema savjeta o strukturi rečenice i gramatici. Pokušajte samo zapamtiti koju sliku još niste odabrali. Užasan alat za učenje.