Post by parrepalchaekirk on Mar 7, 2022 12:09:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Triumph of Kage ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Triumph of Kage IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Cheat code bani nelimitați ▞▞▞
▞▞▞ Triumph of Kage 2022 version ▞▞▞
Am fost mituit de Wright asta prin joc. nu bani reali doar în moneda jocului. Nu trebuia să fie de 5 stele, dar jocul în sine este destul de bun.
Iubește acest joc și se actualizează în mod regulat cu mai multe personaje care urmează să vină! Abia aștept mai mult 😀
Bună, joc acest joc timp de 2 zile a doua zi, jocul se blochează la coperta după logo-ul Sept Magic
Super grafica 9/10
este foarte tare ,merita 5 stele
Mi s-a spus că va exista un cod, nu există..
Serviciul pentru clienți tot nu va răspunde la e-mailul meu despre renunțarea parolei. Pentru că am folosit e-mailul pentru oaspeți pentru contul meu. Acum nu mă pot conecta la contul meu. Pentru că trebuia să reinstalez jocul. Acum e pierdut pentru totdeauna
jocul este foarte bun, dar mai are nevoie de upgrade-uri
joc grozav încă o cantitate decentă de bug-uri, dar joc distractiv
Triumph of Kage Rollespil kkki
joc decent
Joc grozav, recomand cu siguranță să-l iei
este un joc foarte bun când te plictisești poți juca acest joc
Plants vs. Zombies™ Heroes Įprastos temos fyah
Triumph of Kage Role Playing gdz
Chiar dacă ar fi copiat un joc, este la fel de bun ca celălalt
5 pentru că am multe de făcut și foarte ușor să ajungi la jocul târziu
am văzut anunț care a dat un cod promoțional pentru a răscumpăra starterul în joc, dar nu există așa ceva, anunț groaznic de minciuni
Triumph of Kage Role Playing alq
Îmi place acest joc până acum îmi place cât de ușor și greu în același timp îl echilibrează, dar da, este grozav
bine să pierzi ceva timp
e bine pana acum
jocul este distractiv, dar dacă ar depune eforturi pentru a crea personaje mai bune și prin personaje, mă refer la modelele 3d, ar fi mult mai bine, dar totul în afară de coloana sonoră opțiunile progresul totul este grozav
este distractiv să joc cu tine, fii offline și funcționează încă și îmi place anime-ul Naruto
Acest joc este o încălcare a drepturilor de autor, nu numai asta, ci și o înșelătorie de furt de bani de către dezvoltatorii leneși. Majoritatea recenziilor pentru acesta sunt roboți sau oameni cu adevărat nebuni care nu pot face diferența dintre un joc mobil cu licență oficială. Reclamele sunt înșelătoare: susțin: „un joc pentru fanii Naruto”, dar literalmente nu este altceva decât un malware sub forma unei aplicații de înșelătorie cu numerar inactiv/play automat. Dacă ai mai mult de 2 celule cerebrale, nu vei juca/ plăti. Google permite ca orice escroc să facă un joc în aceste zile.
cam buggy și se simte copiat, dar nu mă deranjează
nu este cel mai bun joc anime, dar destul de bun
Am văzut una dintre cele mai proaste reclame pe care le-am văzut vreodată și a trebuit să vă dau 1 stea.
Hei, cum pot să șterg niște ninja pe care mă înveți, îl voi schimba în 5
este un joc grozav
plictisitor af
Triumph of Kage የሚና ጨዋታዎች hcvz
Meșto
e dragut
Jocul este decent, dar nu este uimitor. Jocul începe să devină repetitiv, dar nu este un joc prost, dar este nevoie de niște lucruri de la ardere. Și, de asemenea, este doar un naruto care arde.
Cred că este un joc destul de distractiv, îmi place foarte mult
FOARTE COOL..nu laga și destul de distractiv
În general, acest joc este plăcut, dar există o cantitate destul de mare de erori gramaticale și distrage atenția.
Este nevoie de atât de mult pentru a încărca sa laggy și doar rău În general
Nu e un joc rău. Îmi doresc doar acolo unde mai multe varietăți de personaje, mai degrabă multipulle acelorași personaje
nu vă place să vindeți ninja sau altceva, așa că spațiul dvs. de stocare ninja se umple destul de repede.
jocul său minunat nu te mai plictisești niciodată
Blocările jocului uneori trebuie remediate, dar este un joc distractiv
De fapt, îmi place destul de mult, foarte distractiv și nu îți va epuiza fondurile, dacă ești un cheltuitor... foarte dependent. Problema este că atât luptele cu șefii din ecranul principal, cât și luptele Exp Trial, vor face Crash joc de fiecare dată. Nu pot obține câștiguri reale atunci când se prăbușește în mod constant.. decât dacă cheltuiți un dolar sau 2 periodic.
ar trebui să încercați să împărțiți oamenii la întâmplare, cum ar fi să dați cuiva satul Konoha atunci când jucați pentru prima dată și să oferiți un sat ascuns Rain etc etc., de parcă ar fi mai grozav, iar mai târziu puteți alege jucătorilor să migreze și să se stabilească în alte sate.
este un joc grozav de jucat și un spectacol bun de urmărit
Triumph of Kage Rollenspel ody
bun joc. o mulțime de gratuități disponibile cu o mulțime de conținut de acoperit. Tarifele gacha sunt și ele bune, cu o rată de scădere de 5% pe 5*. Există o mulțime de modalități gratuite de a obține caractere de 5* prea simplu jucând jocul
îmi place mult dar mai faceți multe caractere că mile plac:)
fain joc
De fapt, bucurați-vă de joc, doar câteva ciudatenii care trebuie remediate, actualizați în continuare jocul
Mi-a plăcut foarte mult să mă joc în timpul meu liber, atât de păcat că am pierdut totul pentru că Apple nu este acceptat, mi-am schimbat telefonul și acum sunt trist, vă rog să-l faceți compatibil.