|
Post by Johnny on Feb 7, 2016 19:26:31 GMT
U replyu ispunite prijavu/zahtjev za Helpera na nasem serveru. Admini ce vam u najkracem roku odgovoriti na zahtjev. Kada je tema lock prijava za Helpera nece biti moguca i ne pravite nove Threade za zahtjeve jer se iskljucivo gleda samo u Replyu.
Kod po kojem pisete prijavu:
[b]Ime_Prezime (IG) : Koliko imate godina (RL) : Poznavanje RP pravila (1-5) : Da li imate iskustva kao helper ( ako imade navedite server na kojem ste bili helper) : Koliko dnevno provodite na serveru? : Prihvacate li helper ugovor od 5 dana? : Da li ste upoznati i da li cete postovati Helper pravilnik? : [/b]
|
|
|
Post by sanfrancisko on Feb 12, 2016 10:44:49 GMT
Ime_Prezime (IG) : Danilo Capone Koliko imate godina (RL) :14 Poznavanje RP pravila (1-5) : 5 Da li imate iskustva kao helper ( ako imade navedite server na kojem ste bili helper) : Da bio sam na mnogim serverima helper i to vodja i i znam sve komande Koliko dnevno provodite na serveru? :Pa do 5-6h Prihvacate li helper ugovor od 5 dana? : Da Da li ste upoznati i da li cete postovati Helper pravilnik? : Da upoznat sam i postovacu helper pravilnik pomagati svim novim igracima i igracima kojim treba pomoc
|
|
|
Post by Johnny on Feb 12, 2016 10:48:47 GMT
Ime_Prezime (IG) : Danilo Capone Koliko imate godina (RL) :14 Poznavanje RP pravila (1-5) : 5 Da li imate iskustva kao helper ( ako imade navedite server na kojem ste bili helper) : Da bio sam na mnogim serverima helper i to vodja i i znam sve komande Koliko dnevno provodite na serveru? :Pa do 5-6h Prihvacate li helper ugovor od 5 dana? : Da Da li ste upoznati i da li cete postovati Helper pravilnik? : Da upoznat sam i postovacu helper pravilnik pomagati svim novim igracima i igracima kojim treba pomoc
Postovani sanfrancisko,vasa prijava je ODOBRENA.
|
|
|
Post by Aleksa Wiliams on Feb 12, 2016 14:20:28 GMT
U replyu ispunite prijavu/zahtjev za Helpera na nasem serveru. Admini ce vam u najkracem roku odgovoriti na zahtjev.Kada je tema lock prijava za Helpera nece biti moguca i ne pravite nove Threade za zahtjeve jer se iskljucivo gleda samo u Replyu.Kod po kojem pisete prijavu: [b]Ime_Prezime (IG) : Aleksa Wiliams Koliko imate godina (RL) : 14 Poznavanje RP pravila (1-5) : Da li imate iskustva kao helper ( ako imade navedite server na kojem ste bili helper) : Da,ima i to dosta bio sam mnogo puta vodja helpera Koliko dnevno provodite na serveru? : 7-8h Prihvacate li helper ugovor od 5 dana? :Da Da li ste upoznati i da li cete postovati Helper pravilnik? : Da,pomagaci svim novim igracima.Ako je neko pocetnik sve cu mu pokazati. [/b]
|
|
|
Post by Johnny on Feb 12, 2016 17:39:45 GMT
U replyu ispunite prijavu/zahtjev za Helpera na nasem serveru. Admini ce vam u najkracem roku odgovoriti na zahtjev.Kada je tema lock prijava za Helpera nece biti moguca i ne pravite nove Threade za zahtjeve jer se iskljucivo gleda samo u Replyu.Kod po kojem pisete prijavu: [b]Ime_Prezime (IG) : Aleksa Wiliams Koliko imate godina (RL) : 14 Poznavanje RP pravila (1-5) : Da li imate iskustva kao helper ( ako imade navedite server na kojem ste bili helper) : Da,ima i to dosta bio sam mnogo puta vodja helpera Koliko dnevno provodite na serveru? : 7-8h Prihvacate li helper ugovor od 5 dana? :Da Da li ste upoznati i da li cete postovati Helper pravilnik? : Da,pomagaci svim novim igracima.Ako je neko pocetnik sve cu mu pokazati. [/b] Postovani Aleksa,vasa prijava je ODBIJENA iz 2 razloga: 1.Morate se registrirati na forum da bi ispunili prijavu. 2.Prijava nije ispravna,jednostavno kopirajte kodove u reply i samo popunite
|
|
|
Post by lazarforever on Feb 12, 2016 18:43:57 GMT
Ime_Prezime (IG) : Lazar Andjelovic Koliko imate godina (RL) :16 Poznavanje RP pravila (1-5) : 4/5 Da li imate iskustva kao helper ( ako imade navedite server na kojem ste bili helper) : Da na Yugoslavia Gaming,EC Koliko dnevno provodite na serveru? : Do 2 h jer kad je sad skola a subotom do 6 h Prihvacate li helper ugovor od 5 dana? : Da Da li ste upoznati i da li cete postovati Helper pravilnik? : Da i pomagacu igracima sve sto treba
|
|
|
Post by Johnny on Feb 12, 2016 18:45:53 GMT
Ime_Prezime (IG) : Lazar Andjelovic Koliko imate godina (RL) :16 Poznavanje RP pravila (1-5) : 4/5 Da li imate iskustva kao helper ( ako imade navedite server na kojem ste bili helper) : Da na Yugoslavia Gaming,EC Koliko dnevno provodite na serveru? : Do 2 h jer kad je sad skola a subotom do 6 h Prihvacate li helper ugovor od 5 dana? : Da Da li ste upoznati i da li cete postovati Helper pravilnik? : Da i pomagacu igracima sve sto treba
Postovani lazarforever,vasa prijava je PRIHVACENA.
|
|
|
Post by mosses12 on Feb 20, 2016 19:13:56 GMT
U replyu ispunite prijavu/zahtjev za Helpera na nasem serveru. Admini ce vam u najkracem roku odgovoriti na zahtjev.Kada je tema lock prijava za Helpera nece biti moguca i ne pravite nove Threade za zahtjeve jer se iskljucivo gleda samo u Replyu.Kod po kojem pisete prijavu: Ime_Prezime (IG) : Archie Mosses Koliko imate godina (RL) : 16 Poznavanje RP pravila (1-5) : 5 Da li imate iskustva kao helper ( ako imade navedite server na kojem ste bili helper) :Naravno da imam bio sam na nekoliko servera GM,admin Koliko dnevno provodite na serveru? : Pa 5,6h Prihvacate li helper ugovor od 5 dana? : Naravno Da li ste upoznati i da li cete postovati Helper pravilnik? : Da i postovacu helper pravilnik,pomagat cu svim igracima koji trebaju pomoc!
|
|
|
Post by montana on Mar 11, 2016 18:28:57 GMT
Ime_Prezime (IG) : Jack_Montana Koliko imate godina (RL) : 17 Poznavanje RP pravila (1-5) : 5 Da li imate iskustva kao helper ( ako imade navedite server na kojem ste bili helper) : Imam, bio sam helper na puno servera od kakvih 50-100 igraca.. Koliko dnevno provodite na serveru? : 2h najmanje .. Prihvacate li helper ugovor od 5 dana? : DA Da li ste upoznati i da li cete postovati Helper pravilnik? : DA
|
|